Kerhotilat

Kerhon tilat käsittävät 8 huonetta (300 m2) rakennuksen poikittaisen käytävän molemmilla puolilla: paja 1 eli iso paja, paja 2, maalaushuone, kompressorikoppi, mopovarasto 1 eli iso varasto, mopovarasto 2 & kiillotushuone, kahvio & toimisto & pieni varasto .
Pajat sijaitsevat peräkkäin ja ovat yhteydessä toisiinsa. Paja 1:ssä sijaitsevat mopojen kasauspöydät (2 kpl), pneumaattinen kasauspöytä (1 kpl), 24 h huolto- eli hydraulinen kasauspöytä (1 kpl) ja sepän nurkkaus, jossa hitsaus-, hionta-, ohutlevyn taivutus- ja porauspaikka. Paja 2:ssa on mopojen kasauspöytiä (3 kpl) ja työtaso moottorinkasausta varten moottoripenkkeineen ja suurennuslasivalaisimineen. Englanninpyörä ohutlevyn muokkaamiseen löytyy myös tästä pajasta. Maalaushuoneessa on koneellinen ilmanvaihto ja paineilmansyöttö öljyn- ja vedenerottimineen. Poistoilma menee suoraan ulkoilmaan.
Mopovarastoissa mopoja säilytetään kahdessa kerroksessa ajomopojen ollessa lattiatasossa kun taas näyttelymopot ja mopoprojektit säilytetään koko varaston pituisen hyllyn päällä molemmissa varastoissa.
Kahvio- ja toimistotilat riittävät n. 30 henkilön kokouksille vaikka keskellä huonetta oleva biljardipöytä viekin melkoisesti tilaa.
Kahvion takaisessa pienessä varastossa säilytetään henkilökohtaisia mopojen varaosia ja projektipyörien osia.