Jäsenyys

Kerhoon liittyminen

Kerhoon voi liittyä jokainen mopohenkinen henkilö, jolta löytyy ajo- tai projektikuntoinen veteraani-ikäinen mopedi. Liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan (katso “Yhteystiedot”). Häneltä saa tarkemmat toimintaohjeet. Voit myös tulla suoraan kerhoiltaamme keskiviikkoisin (osoite: Sopenkorvenkatu 12, 15800 Lahti.).

Kaikki uudet jäsenet tervetuloa kerholle!

Info uudelle jäsenelle tai jäsenyyttä harkitsevalle

Kerhon toimintasäännöt , tavoitteet

1. Kerhon nimi Salpausselän Mopoharrastajat ry n Sopenkorvenkatu 12 15800 Lahti.

2. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää vanhojen mopojen harrastusta ja edesauttaa mopokulttuurin siirtymistä nuorille tarjoamalla mielekkäitä ja asianmukaisia toiminta-mahdollisuuksia.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää mm. – Jäsenilleen toimitilat harrastuskäyttöön, kuten entisöintiin, korjauksiin. – Opastusta ja koulutusta – Harrastukseen liittyviä tapahtumia näyttely-, kilpailu-, huvi-, yms.

Kerhon nimilyhenne Samoha , kerhon Facebook-sivut julkinen Salpausselän Mopoharrastajat ry, kerhon nettisivu www.samoha.fi

3. Kerhon jäsenyys mahdollistaa matalalla kynnyksellä aloittaa yli 30 vuotta vanhojen mopedien harrastustoiminta. Kerholla saat hyviä vinkkejä ja apua mopedin kunnostuksessa ja entisöinnissä.

4. Täysjäsenmaksu 26,00 €/ kk, Kannatusjäsen 50,00 €/vuosi, johon sisältyy erikseen sopien mopon kausihuollot / pienet korjaukset

5. Täysjäsen on oikeutettu käyttämään rajoituksetta kerhon harrastustiloja ja työkaluja. Rikkimenneistä työkaluista ilmoitettava aina tallipäällikölle, jotta voidaan tehdä korvaavat hankinnat.

6. Kerhoon hyväksytty täysjäsen sitoutuu allekirjoituksella noudattamaan kaikkia kerhon jäsen- ja toimintaohjeita. Kerhotilan avaimista 2 kpl peritään avainpantti 10,00 €/avain. Avainpanttimaksu hyvitetään takaisin jäsenyyden päättyessä ja kun avaimet 2 kpl palautetaan. Kadotetusta tai palauttamattomasta avaimesta peritään 50 €/avain sakkomaksu.

7. Kerhon hallituksella on oikeus irtisanoa tai purkaa jäsensopimus yhdistyslaissa ja kerhon ry säännöissä mainituin edellytyksin.